– Vil ikke være foruten Calanus® Oil

Bilde av en mann ute i naturen

Tormod bruker omega-3 for å ivareta god hukommelse. – Det er viktig for meg driver mye med sang og musikk.

Tormod er 68 år gammel og kommer opprinnelig fra Bleik på Andøya.

– Ja, jeg er opprinnelig en «Bleiksindianer», men jeg har bodd de siste 40 årene i Alsvåg i Øksnes kommune, og kaller meg derfor for en «Alsvågindianer».

I Alsvåg har han en ny stamme; 2 sønner og 4 barnebarn.

– Når jeg ikke er sammen med dem, bruker jeg mye av tiden min på sang og musikk. Jeg synger i 2 kor og spiller i 4-5 band. Med bandet «The Band With No Name» har jeg blant annet hatt konsert sammen med Ola Bremnes.

For en underholder som Tormod er det viktig å ta vare på helse, og spesielt hukommelsen. I vårt møte med Tormod leste han opp inntil 4 minutter lange dikt fra hukommelsen, på andre dialekter enn hans egen. Det er tydelig at han har en god hukommelse.

– Jeg kom over Calanus® Oil for 5 år siden og merket raskt at det fungerte bra for meg. Jeg har brukt det regelmessig siden. Og jeg merker det om det går noen dager hvor jeg ikke tar Calanus® Oil. Så det vil jeg ikke være foruten, avslutter Hanssen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *