Fra «vanlig» omega-3 til Calanus® Oil

Bilde av Siv-Hilde Berg

Siv Hilde byttet fra vanlig omega-3 til Calanus® Oil og merket forskjell på kroppen.

– Jeg trives med å ha et aktivt liv, og setter stor pris på å være i arbeidslivet og ute i naturen.

– Etter et jeg fikk en sykdom i immunforsvaret i 2011. Etter det har jeg vært opptatt av å ha et kosthold som er betennelsesdempende for kroppen. Som en del av kostholdet har jeg tatt høydoser med omega-3 (3-4- gram).  I 2016 byttet ut jeg vanlig omega-3 til høydose med Calanus® Oil (4 kapsler).

Jeg har nå brukt Calanus® Oil i to år og jeg har opplevd en bedring i denne perioden. Jeg har fortsatt vært syk og hatt alvorlige episoder, men jeg har hatt mindre smerter og mindre tretthet. Kroppen har tålt trening bedre. Jeg opplevde endring i kroppens evne til å tåle spesielt styrketrening og anaerob trening, noe som hadde vært omtrent umulig for meg i fem år. Bedre treningstoleranse gjorde at jeg kom meg mer i fysisk aktivitet. Det ga meg igjen mindre fatigue og mer overskudd i jobben og hverdagslivet, og jeg kunne gå turer i naturen. I perioder uten Calanus® Oil merket jeg at jeg var mer «daff», huden mistet glød og jeg verket mer i kroppen.

Jeg opplevde endring i kroppens evne til å tåle spesielt styrketrening og anaerob trening, noe som hadde vært omtrent umulig for meg i fem år.

– Jeg har hatt noen negative erfaringer med kosttilskudd fordi de ikke alltid spiller på lag med immunforsvaret mitt. Min erfaring er at Calanus® Oil ikke bare har en effekt, men at det også er et trygt produkt. Jeg bruker nå Calanus® Oil som eneste kosttilskudd.

Siv Hilde Berg, Stavanger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *