Bedre muskelfunksjon

Turid Solli

– Jeg har vært plaget ned stive muskler i hendene, og jeg har forsøkt å finne løsninger som kan bidra til at musklene fungerer normalt igjen.

– Det var vanskelig å sove, og jeg måtte ofte ha ullvanter på om natten. Jeg har blitt anbefalt å bruke kosttilskudd for å se om det det kan hjelpe, og det var min datter som anbefalte meg å prøve Calanus Oil.

– Calanus Oil har vært bra for meg, og det har i kombinasjon med et sunt kosthold og fysisk aktivitet bidratt til at muskelfunksjonen i hendene er tilbake til normalt funksjonsnivå*.

– Jeg har gode dager, og hendene mine fungerer så godt som normalt igjen. Jeg kan endelig sove godt om natta.

– Turid Solli, Sarpsborg

Calanus® Oil inneholder essensielle omega-3-fettsyrer, vitamin D, antioksidanter og steroler. Oljens innhold bidrar til et sunt hjerte, normal muskelfunksjon og bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon.

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. *Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *