Tone Ingebrigtsen valgte Calanus® Oil

Tone Ingebrigtsen er syvbarnsmamma, gift med Gjert, driver to frisørsalonger og er en ivrig og aktiv del av teamet rundt tre av barna som er topp- idrettsutøvere. I en hektisk hverdag er det derfor viktig for henne å prioritere tid til å holde seg i form.
– Jeg har alltid vært opptatt av å holde meg i form og være aktiv, sier Tone.

– Jeg har alltid vært opptatt av å holde meg i form og være aktiv, sier Tone som også forteller at hun har brukt litt tid på å finne et godt kosttilskudd i hverdagen. – Jeg ble veldig glad da jeg oppdaget Calanus Oil!

For Tone er det viktig at oljen utvinnes på en skånsom måte slik at omega-3-fettsyrene beholder sin opprinnelige form i sluttproduktet.
– Nå er vi mange i familien som tar Calanus Oil, forteller Ingebrigtsen, – og vi kommer ikke til å slutte med det med det første.
Raudåteolje har vært brukt i nærmere 10 år av nordmenn, og i en nylig gjennomført kundeundersøkelse viste det seg at hele 97% av våre kunder er fornøyd med produktet. Calanus® Oil utvinnes fra raudåte som høstes bærekraftig i det friske og kalde havet utenfor Nord-Norge.

Norske myndigheter anbefaler at vi spiser 2-3 fiskemåltider i uka. Dersom du ikke spiser fet fisk regelmessig anbefales det å ta et omega-3 tilskudd. Mange med høyt aktivitetsnivå, som mosjonister og idrettsutøvere er opptatt av dette.

Calanus® Oil inneholder blant annet EPA og DHA, i tillegg til stearidonsyre og ketolinsyre. EPA og DHA bidrar til å opprettholde hjertets normale funksjon*. I tillegg inneholder Calanus® Oil vitamin D som bidrar til en normal beinbygning og muskelfunksjon**.

For aktive idrettsutøvere er det også en trygghet å vite at Calanus® Oil er godkjent og sertifisert av Informed Sport i henhold til World Anti-doping Agencys regelverk (WADA).

 

 

 

Calanus® Oil har en positiv effekt på meg. – Jeg anbefaler kosttilskuddet på det sterkeste, sier Tone.

*Gunstig virkning oppnås ved daglig inntak av til sammen 250 EPA og DHA.
**Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon, normal muskelfunksjon og opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor.