Rundt Andøya med Calanus® Oil

Tommy ror rundt Andøya

Høsten 2018 tok vår kunde Tommy kontakt og fortalte at han ønsket å ro rundt Andøya. 07. juli sjøsatte han båten og han regner å bruke 6 dager på turen. Calanus Helse har bidratt med sponsormidler for at Tommy skulle få gjennomført roturen.

Søndag 07. juli startet Tommy Sjöö Frantzen roturen rundt Andøya fra Andenes. Han planlegger å bruke 6 dager på turen.

– Jeg kan ikke bo på denne øya uten å ha rodd rundt den, tenkte han med seg selv da han flyttet til Andøya etter 10 år på Svalbard.

82 nautiske mil er turen. Han ror 4 timer om gangen og imellom slagene er han på land for å strekke på beinene og hvile.
Når vi møter Tommy på Sandnes Camping har han rodd i 2 dager. Han kjenner det litt på kroppen, men er optimistisk på å nå frem til Risøyhamn samme dag, om været tillater det.

– Det er meldt kraftig vind fra nord. Håper meteorologen tar feil, sier Tommy mens han peker på kartet for å vise hvor han skal ro videre.

For Tommy er dette en artig utfordring og en lang treningstur. Den spreke 61-åringen har brukt selolje i mange år, men byttet til Calanus® Oil da han flyttet til Andøya.

Han har nå brukt Calanus®️ Oil i 2 år, og han mener det har bidratt til at han har holdt helsen vedlike*.

– Jeg kan virkelig anbefale Calanus Oil, avslutter han med før han hiver seg i båten og ror videre sørover.

 

Calanus®️ Oil inneholder essensielle omega-3-fettsyrer, vitamin D, antioksidanter og steroler. Oljens innhold bidrar til et sunt hjerte, normal muskelfunksjon og bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon.

*Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. *Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *