Nina fikk livsgleden tilbake

Foto av en dame

Etter å ha prøvd en rekke produkter, ble Nina anbefalt å prøve Calanus® Oil av en venn. Det er hun evig takknemlig for i dag.

Nina startet med Calanus® Oil som en del av en livsstilsendring som innebar mer fysisk aktivitet og et sunnere kosthold.

Nina merket at etter hvert som hun økte aktivitetsnivået fikk hun mer energi.

Nina tok én dag om gangen, og begynte å gå tur for å holde seg i aktivitet. Til tross for lite smidighet i muskler og ledd, fant hun motivasjon i å telle lyktestolper. Tre bortover veien og tre tilbake. Tre ble til fem og fem ble til ti og etter den ellevte sluttet hun å telle.

Ved å endre livsstil fikk Nina livsgleden tilbake

– Jeg vet det høres ut som et lite mirakel, og det er det og, forklarer Nina.

– Det at jeg mosjonerte og spiste sunt førte igjen til at jeg fikk en smidigere kropp som igjen gjorde at jeg sov bedre. Jeg fikk rett og slett livsgleden tilbake.
De positive livsstilsendringene ga Nina enda mer lyst til å leve et sunt liv.

Før lette Nina etter snarveier når hun gikk tur med Doffen, sin firbente venn og turkamerat. Nå leter de etter omveier.

– De ekstra kiloene som hadde sneket seg på gjennom flere år begynte gradvis å minke, og jeg gikk ned tre buksestørrelser, sier hun videre.

I dag lever Nina et aktivt liv

Som et ledd i livsstilsendringen min valgte jeg å ta et omega-3 produkt og valget falt på Calanus® Oil.

I jula gikk Nina tom for Calanus® Oil fordi hun hadde økt dosen og glemt å bestille mer. – Jeg ringte kundeservice og ba dem sende en container. Nå skal jeg aldri mer gå tom!, avslutter Nina som er fornøyd bruker av Calanus® Oil.

 

Calanus® Oil inneholder essensielle omega-3-fettsyrer, vitamin D, antioksidanter og steroler. Oljens innhold bidrar til et sunt hjerte, normal muskelfunksjon og bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon.

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *