Legen min er kjempefornøyd og lurte på hva som hadde skjedd med meg

Foto av en dame

“Etter ti år med Fibromyalgi, smerter, utmattelse og søvnløse netter så følte jeg vel at jeg hadde prøvd det meste. Tenkte at jeg ikke hadde noe å tape, da jeg ble anbefalt Calanus® Oil av en venn på Facebook. Omega-3 tok jeg jo uansett, og siden jeg var tom for den jeg hadde så takket jeg ja til en prøvepakke. Det er jeg evig takknemlig for.

Jeg var mer eller mindre sengeliggende i to år. Jeg hadde smerter 24/7 og utmattelsen var nærmest total. På det verste så turte jeg ikke gå bak i hagen fordi jeg var redd jeg ikke skulle klare å gå de få meterne opp til huset igjen.

Jeg følte at legene hadde gitt meg opp. «Var det sånn resten av livet skulle bli»?
Så begynte jeg å gå tur. Tusla bortover veien, telte lyktestolper. Tre bortover veien og tre hjem igjen. Tre ble til fem og fem ble til ti og etter den ellevte så slutta jeg å telle.

Formen ble gradvis bedre og bedre, men jeg hadde fortsatt flere dager i senga enn utenfor. Og det var da jeg, tilfeldigvis – kom over Calanus® Oil. Jeg startet opp med én kapsel om morgenen i en uke, økte så til én på morgenen og én på kvelden i tre uker, og så to på morgenen og en på kvelden videre.

Etter seks uker så merket jeg at noe begynte å skje. Energien var begynt å komme tilbake og mitt økte aktivitetsnivå førte til at muskler og ledd fungerte bedre. Dette hadde også en god påvirkning på humør, og overskuddet hjalp meg å legge om kosten fra å spise mye sukker til å spise sunnere mat.

Jepp, vet det høres ut som et lite mirakel og det er det og.

Det at jeg fikk mer energi, og ble mindre stiv i musklene og leddene, gjorde at jeg sov bedre og at jeg fikk livsgleden tilbake. Jeg fikk lyst til å leve sunt. Polstringen som hadde sneket seg på gjennom flere år begynte gradvis å minke og jeg gikk ned tre buksestørrelser.

Pur lykke! Før lette jeg etter snarveier når jeg gikk tur med Doffen, min firbente venn og turkamerat, nå leter vi etter omveier. Turene våre blir lengre og lengre.

Jeg sier ikke at alt dette skyldes Calanus® Oil alene. Jeg har jobba hardt for å komme meg dit jeg er i dag, men en ting kan jeg si helt sikkert, og det er at Calanus® Oil, de tre kapslene jeg tar daglig, de har hjulpet meg over kneika. Dette gjør at jeg i dag klarer å leve et aktivt liv med mye mindre smerter og mye mer energi.

Som en ekstra bonus så har økt mosjon og bedre kosthold gjort at kolesterolet mitt har gått ned fra 6.1 til 5.5. Legen min er kjempefornøyd og lurte på hva som hadde skjedd med meg.

Det er flere av mine venner som lurer på hva jeg har gjort. Hvordan jeg har blitt så sprek? En dag mamma ringte så sa hun sånn forsiktig «Du, jeg vil prøve det som du tar».

Som kronisk syk med Fibromyalgi så blir en anbefalt mye forskjellig og en prøver mye. I ren fortvilelse. Jeg ville aldri gått ut og anbefalt Calanus® Oil om det ikke fungerte for meg.

I jula gikk jeg tom fordi jeg hadde økt dosen og glemte å bestille mer. Jeg kjente at energinivået mitt dalte og det det var da jeg virkelig skjønte at det var sant. Jeg ringte kundeservice og ba dem sende en container. Nå skal jeg aldri mer gå tom!”

– Nina Dehlin fra Kråkerøy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *