Merket stor forskjell etter hun begynte med Calanus® Oil

Bilde av Dagfrid Bjorøy - stive ledd

Med ømme og stive ledd ble det mange søvnløse netter. Tablettene som før hadde hjulpet, fantes ikke lenger – og fortvilelsen var stor.

Da Calanus® Oil dukket opp på internett, ble nysgjerrigheten vekket: Et forskningsbasert, norsk produkt med råstoff fra havet virket interessant, så da var det bare å prøve. DET VIRKET.

I tillegg minket stivheten i kroppen som tidligere gjorde det vanskelig å plukke opp ting fra gulvet. Av ulike grunner ble det et kort opphold på inntaket av Calanuskapsler, og da merket jeg stor forskjell. Denne pausen var med å bekrefte virkningen av Calanus® Oil. Det gikk ikke mange dager fra da jeg startet opp igjen med kapslene, før jeg følte meg bra igjen.

Jeg har brukt 2×2 kapsler i døgnet for å få full effekt.

Calanus® Oil har definitivt gitt meg en bedre hverdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *