Mener Calanus® Oil hjalp mot betennelsene

“I flere år har jeg slitt med betennelser og høy CRP uten at legene har klart å få bukt med plagene. Etter ca. 8 måneder med livsstilsendring ble mine problemer med betennelser vesentlig bedre. Som en del av livsstilsendringen valgte jeg Calanus® Oil som mitt omega-3-produkt. Blant annet fordi endring i omega-3/omega-6-balansen er kjent for å ha gunstig virkning i forhold til betennelse.

Jeg mener at å bruke Calanus® Oil som et supplement til et bedre kosthold har hatt meget god effekt og gir meg mer energi i hverdagen.”

Torild Indrevik – Tromsø

DHA bidrar til normal hjernefunksjon (ved inntak av minimum 250 mg per dag).
EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon (ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag).
Vitamin D bidrar til normal funksjon av immunsystemet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *