På noen uker ble magen bedre

“Jeg vil her fortelle historien min vedrørende hvordan jeg fikk tips om Calanus® Oil kosttilskudd, og hvordan det har vært et kjempegodt supplement til mitt kosthold og mine livsstilsendringer.
Jeg har hatt mageproblemer siden barndommen, men for 2 år siden (April 2014) ble problemene mye verre. Jeg drev den gangen en musikk pub, og elsket jobben min. Jeg opplevde nesten over natten at jeg ble veldig oppblåst, og på jobben begynte det å komme kommentarer og spøkefulle spørsmål om jeg var gravid. Det var faktisk ikke så rart, for jeg så virkelig gravid ut, og opplevde at klærne mine ikke passet meg lenger.

Samtidig begynte smertene i magen, med konstant diare og jeg fikk en forferdelig kvalme. Jeg følte meg rett og slett forgiftet, og klarte ikke lenger jobben min. Jeg klarte ingen ting, og måtte bare ligge helt rolig på sofaen hver dag. Fastlegen min tok meg ikke alvorlig, og jeg var dypt fortvilet. Mannen min måtte til slutt bli med meg til legen, hvor han beskrev hvor syk jeg var. Legen ba meg prøve å kutte ut enkelte matvarer, som melk og brød.

En kveld noen dager senere fikk jeg et illebefinnende, hvor jeg forsvant noen sekunder, og da reise vi til legevakten. Jeg ble innlagt på sykehuset, og der ble jeg utredet, med gastroskopi, CT, og endoskopi. De fikk heldigvis utelukket kreft etc. og jeg ble henvist til Ringvollklinikken i Oslo, der de tok koloskopi på meg. Der fikk jeg vite at jeg hadde IBS (Irritabel tarm syndrom).

Jeg ble så henvist til Lovisenberg Diakonale Sykehus. Etter 6 mnd. ventetid fikk jeg time hos professor Arnold Berstad. Personer med IBS blir anbefalt noen livsstilsendringer og deriblant er man anbefalt å bruke et godt omega-3 tilskudd som ei grunnsmørning (les mer og se video av hvordan Calanus® Oil når lenger ned i tarmen). Etter ca. 6 uker merket jeg at magen min ble roligere, fordøyelsen min ble bedre, og at jeg hadde mange færre toalettbesøk i forhold til tidligere.

Jeg bestilte disse kapslene til min eldste datter på 30 år, som har hatt diabetes siden hun var 9 år. Hun sa også at hun følte en mindre tretthet enn tidligere. Ja, sa jeg da, det gjør jammen i meg jeg også. Men jeg hadde trodd at det var fordi jeg ikke lenger hadde kronisk diaré. Vi ble enige om at vi skulle gå opp til 4 kapsler pr dag fordi vi var så fornøyd med Calanus® Oil-kapslene og vi registrerte at flere av de som brukte kapslene tok en forhøyet dose.

Jeg tror nesten ikke at dette er sant, for alt har blitt bedre etter rådene jeg fikk ved Lovisenberg Diakonale Sykehus. Med 4 kapsler pr dag har energien min blitt mye bedre. IBS gir kronisk utmattelse, og jeg har slepet meg rundt i nesten 2 år. Til og med små oppgaver har vært en stor belastning. Ved mitt siste legebesøk, var også blodtrykket mitt perfekt. Det har tidligere vært litt høyt. Jeg sier ikke Calanus® Oil alene er årsaken, men jeg er forundret over alle positive endringer og bedringen jeg opplever. Jeg og min datter merker også at vi ikke har så lyst på godteri og potetgull lenger.

Så fra å være så syk, og sengeliggende som jeg var over lang tid, så har mitt liv blitt fantastisk mye bedre.

Jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er over å ha funnet et kosttilskudd som passer til nettopp meg og hva det har gjort for meg.

Min yngste datter Andrea på 20 år, har alltid vært plaget av lite energi og tretthet. Jeg vil nå, at også hun skal prøve Calanus® Oil.”

– Marina Brynildsen fra Sarpsborg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *