Brukte Calanus® Oil i sin livstilsendring

Lisbeth Berge Grålum - bekhtrev

– Jeg heter Lisbeth Berge Grålum, er 67 år og kommer fra Mosvik. Helt fra jeg var 19 år har jeg vært plaget med stivhet i kroppen.

– Jeg måtte gjøre noen endringer i min livsstil for å få en bedre hverdag. Endringene som jeg har gjort har gitt meg en mykere kropp og bedre bevegelighet*.

– Som et ledd i min livsstilsendring ble jeg bedt om å finne meg et godt kosttilskudd. Jeg ble anbefalt å prøve Calanus Oil av en kjent naturterapeut fra Mosvik.

– Jeg er fornøyd bruker av Calanus Oil, og kan trygt anbefale produktet til andre.

– Lisbeth Berge Grålum, Mosvik.

Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold.

Calanus® Oil inneholder essensielle omega-3-fettsyrer, vitamin D, antioksidanter og steroler. Oljens innhold bidrar til et sunt hjerte, normal muskelfunksjon og bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon.

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. *Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *