– Kjenner hvor godt det gjør for kroppen min

Hanne Steen - slitasje i leddene

– Jeg ble kjent med Calanus Oil gjennom idrettsmiljøet. Etter mange år med mye volleyball og andre aktiviteter, merket jeg at muskulaturen* ikke alltid var like god. Jeg tente at det kunne ikke skade å prøve dette kosttilskuddet. Jeg har brukt det daglig siden.

– Før jeg startet med Calanus Oil tok jeg en test på mengden omega-3 i kroppen min, hvor det ble avdekket at jeg hadde for lite.

– Jeg har lært mye om hvor viktig det er for kroppen, både for meg som er en godt voksen dame, men også for barn og unge i forbindelse med skole og trening.

– Etter å ha brukt Calanus Oil i flere år, kjenner jeg hvor godt det gjør kroppen min. Jeg kan derfor trygt anbefale det til andre.

– Hanne Steen, Øksnes

 

Calanus® Oil inneholder essensielle omega-3-fettsyrer, vitamin D, antioksidanter og steroler. Oljens innhold bidrar til et sunt hjerte, normal muskelfunksjon og bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon.

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. *Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *