– Jeg har valgt å ta Calanus Oil fast hver dag

– Jeg er vanligvis svært skeptisk til kosttilskudd generelt, da jeg selv jobber innenfor helsevesenet.

–  Jeg har følt meg stiv, men jeg synes Calanus Oil bidrar til å holde muskulaturen normal ved mye trening*. Calanus Oil har vært bra for meg, og jeg har heller ikke merket noen bivirkninger.
– Jeg har valgt å ta Calanus Oil fast hver dag, da kroppen har behov for jevnlig tilførsel av omega-3. Enten det er via kost eller kosttilskudd.

Anbefales! – Sølvi Hestnes, Sandnessjøen.

Calanus® Oil inneholder essensielle omega-3-fettsyrer, vitamin D, antioksidanter og steroler. Oljens innhold bidrar til et sunt hjerte, normal muskelfunksjon og bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon.

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. *Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *