– Jeg er strålende fornøyd

Bilde av Heidi Gyldenås Olsen - IBS

Heidi prøver å leve et aktivt liv, og er veldig glad i å gå på tur og være ute med ungene og hunden. Med fibromyalgi og IBS er det derimot ikke alltid at helsa og kroppen spiller på lag.

– Jeg har fibromyalgi og IBS og det gjør at mange dager er tunge. Jeg har ofte mye smerter og blir fort veldig sliten. Plutselig blir de tingene man gjorde før veldig vanskelig. Det ble en tung overgang å gå fra en aktiv hverdag der jeg stort sett holdt meg opptatt med jobb, venner og andre aktiviteter, til at jeg plutselig hadde mye vondt i magen, lite energi og ble sliten av den minste ting.

For noen år siden begynte hun med Calanus® Oil etter å ha hørt at omega-3 var bra mot betennelser i kroppen.

– Jeg har slitt med betennelse i armer og hender i mange år, og jeg bestemte meg derfor for å prøve. Kapslene ble liggende i skuffen, og betennelsene ble ikke så mye bedre. For halvannet år siden leste jeg imidlertid at Calanus® Oil var veldig bra for personer med mageproblemer. Da begynte jeg virkelig å ta de på alvor. Jeg ble tipset om å ta en forhøyet dose, og begynte derfor med 6-7 kapsler per dag. Magen ble bedre på et par uker.

– Nå har jeg brukt Calanus® Oil i 1, 5 år og er strålende fornøyd med det. Jeg anbefaler alle å prøve Calanus® Oil!


– Heidi Gyldenås Olsen, Kvæfjord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *