– Jeg har brukt Calanus® Oil i fem år

Foto av Irene Andersen - brukt Calanus® Oil i fem år.

“Jeg og min mann har brukt Calanus® Oil i fem år. Hver morgen starter med et glass sitronvann og fire kapsler, og dette er det eneste kosttilskuddet vi tar. Jeg lever et aktivt liv og jobben min på NTNU i Trondheim er viktig for meg. Jeg er mye ute i naturen, danser zumba to til tre ganger i uka og tilbringer mest mulig tid sammen med familien min. En aktiv livsstil gjør at vi holder oss friske og i god form gjennom hele året.

Min mann oppdaget produktet da han leste en artikkel publisert av forskere. For oss betyr det mye at produktet er forsket på, utviklet og produsert i Norge, samt at råvarene holder høy kvalitet og kommer fra rene havområder.”

Irene Andersen – Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *