– Jeg merket slitasje i leddene og har brukt Calanus® Oil daglig siden

Hanne Steen - slitasje i leddene

“Jeg ble kjent med Calanus® Oil gjennom idrettsmiljøet. Etter mange år med mye volleyball og andre aktiviteter, merket jeg slitasje i leddene. Da tenkte jeg at det ikke kunne skade og prøve denne omega-3 oljen. Jeg har brukt det daglig siden.

Som logistikksjef reiser jeg mye, og hvis jeg glemmer kapslene hjemme, merker jeg det veldig raskt i leddene. Da må jeg ta dobbel dose når jeg kommer hjem igjen.

Før jeg startet med Calanus® Oil tok jeg en test på mengde omega-3 i kroppen min, og da ble det avdekket at jeg hadde for lite. Da lærte jeg hvor viktig det er for kroppen. Både for meg som er en godt voksen dame, men også for barn og unge i forbindelse med skole og trening.

Etter å ha brukt Calanus® Oil i flere år, kjenner jeg hvor godt det gjør kroppen min. Derfor kan jeg trygt anbefale det for andre.”

Hanne Steen fra Øksnes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *