Fortsatte med Calanus® Oil etter forskningsprosjekt

Bilde av en dame

– Mitt første møte med Calanus Oil var da jeg gikk på Calanus® Oil i ett år i forbindelse med et forskningsprosjekt ved Universitetet i Tromsø.

– I løpet av dette året var jeg fokusert på å øke aktivitetsnivået, og dette førte til at min hverdag ble bedre. Min erfaring med Calanus Oil var veldig positiv.

– Jeg fortsatte å bruke Calanus Oil også etter dette forskningsprosjektet fordi jeg mener det er det rette kosttilskuddet for meg. Jeg opplever ingen bivirkninger.

– Jeg anbefaler produktet på det varmeste!

– Tone M. Sørensen, Tromsø

 

Calanus® Oil inneholder essensielle omega-3-fettsyrer, vitamin D, antioksidanter og steroler. Oljens innhold bidrar til et sunt hjerte, normal muskelfunksjon og bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon.

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *