– For meg har det hatt en kjempegod effekt

Bilde av en mann

De siste 18 årene har jeg bodd i Spania på heltid, med de siste 8 årene har jeg tilbrakt somrene i Tromsø. I løpet av disse månedene har jeg pleid å få problemer med leddene mine. Fingre og håndledd hovner opp. Når det er riktig ille bruker jeg skinner for å støtte opp hånd- og fingerleddene.

I fjor sommer snakket jeg med 2 damer som også har hatt problemer med leddene. De anbefalte meg å prøve ut Calanus® Oil. Det hadde de hatt god erfaring med.Det var en ganske kald sommer i fjor, men det tok ikke lang tid før jeg kjente bedring. Jeg hadde med meg skinnene fra Spania, men de ble liggende i kofferten. Det samme i år, skinnene ble liggende i kofferten hele sommeren. Jeg anbefaler alle som har problemer med ledd å prøve ut Calanus® Oil.

– Torbjørn Manin, Tromsø / Spania

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *