– Jeg føler at kroppen og magen er mer i balanse

Bilde av Stein Erik Risbø - magen er mer i balanse

“Jeg begynte på Calanus® Oil etter å ha lest om det i et trenings-/helsemagasin. Lovende forskningsresultater var en annen grunn til at jeg ønsket å gi det et forsøk. Jeg har nå brukt Calanus® Oil i 2 år.

Som skiftarbeider blir det ofte uregelmessig søvn og spising.

Jeg følte meg ofte oppblåst og begynte å få suppemage/bukfett, og måtte lage nye hull i beltet.

Etter å ha tatt Calanus® Oil regelmessig i noen måneder merket jeg at magen krympet og vekta har gått ned til min idealvekt (84 kg), dessuten har suget etter mat blitt mindre og jeg spiser mer regelmessig.

Jeg føler at kroppen og magen er mer i balanse og mindre trøtt etter arbeid eller trening.

– Jeg har også merket at det er lettere å komme seg opp om morgenen, selv etter en lang arbeidsperiode med kveldsarbeid.

I dag tar jeg 2 kapsler på morgenen i forbindelse med frokost. I startfasen tok jeg 3 til 4 kapsler, men trappet ned til 2 når jeg begynte å kjenne effekten av produktet. Absolutt et produkt jeg vil og har anbefalt til andre! Godt dokumentert, rent og bærekraftig produkt som jeg føler er godt for kroppen!”

– Stein Erik Risbø, Råholt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *