Fikk en positiv og uventet effekt

Audhild hadde mageplager i mange år før hun prøvde Calanus® Oil. Da opplevde hun også en annen uventet positiv effekt.
Jeg har vært plaget med magen i noen år, og er diagnostisert med magekatarr.

Det har vært krevende i hverdagen både i arbeid og på fritiden med ulike plager. Jeg har til tider hatt kvalme og vært plaget med diaré hver dag.  Jeg har kuttet ut ulike matvarer, som jeg ikke tålte.  Men likevel hatt de samme plagene.

Jeg ble gjort kjent med Calanus® Oil gjennom ei som jeg jobber sammen med.  Hun har også magekatarr, og hadde god effekt av dette omega-3-produktet.  Jeg tok et annet omega 3-produkt på det tidspunktet, men lot meg etter en tid overbevise om å prøve Calanus® Oil.

Og det var virkelig en god beslutning. Etter å ha brukt Calanus® Oil i en drøy måned, var plagene i magen borte. Det var nesten ikke til å tro.

En annen uventet og positiv bieffekt:

– Jeg har vært plaget med sår i munnen i mange, mange år. 2-5 sår omtrent hele tiden.  Det har vært veldig vondt og plagsomt.  Jeg er så glad for at Calanus® Oil har gjort at sårene i munnen er borte!
Så oppsummert er jeg svært glad for Calanus® Oil – plagene med magen er borte. Det samme med de onde sårene i munnen.