Et sunt kosthold og fysisk aktivitet

Anne Grytbakk

–  Jeg er 71 år, og har brukt Calanus Oil i mer enn 4 år.

– Etter eksamen i soneterapi i 1983 praktiserte jeg i 15 år, men måtte slutte på grunn av utfordringer med egen helse.

–  Jeg har alltid vært interessert i kosttilskudd. Jeg leste om Calanus Oil på nettet, og hadde lyst til å prøve selv. Har brukt forskjellige merker av omega-3 tidligere, uten at jeg har vært spesielt fornøyd med disse.

– Jeg startet med Calanus Oil i februar 2016, og har funnet et kosttilskudd som jeg er veldig fornøyd med. Jeg føler meg bra og bevegelig*. Calanus Oil har vært et godt supplement til et sunt kosthold og fysisk aktivitet.

– Jeg har også bestilt Calanus Oil til min datter, og anbefalt tilskuddet til flere av mine venner.

Takk for et godt produkt! – Anne Grytbakk, Furnes.

 

Calanus® Oil inneholder essensielle omega-3-fettsyrer, vitamin D, antioksidanter og steroler. Oljens innhold bidrar til et sunt hjerte, normal muskelfunksjon og bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon.

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. *Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *