En aktiv hverdag med Calanus® Oil

– Trening, et sunt kosthold og omega-3-olje fra ei lita raudåte bidrar til at jeg kan være aktiv og leve det livet jeg ønsker, forteller Irene Tangstad Andersen fra Trondheim. For Irene og mannen Jan Henry har en daglig dose av raudåteoljen Calanus®️ Oil blitt en viktig del av hverdagsrutinene.

Irene (55) og mannen Jan Henry (59) bor i Trondheim og lever et aktivt liv med jobb, trening, barn og barnebarn. Jan Henry jobber som driftssjef i et eiendomsselskap og Irene som seniorkonsulent ved NTNU. Med seks barnebarn omkring seg som skaper glede, liv og røre er det viktig for Irene og Jan Henry å holde seg i form. “Jeg vil være ei aktiv bestemor, ei som kan delta i leken med dem,” sier Irene og blir varm i blikket.

For noen år tilbake kom Jan Henry over en forskningsartikkel som gjorde at han ville finne ut mer om omega-3-tilskuddet Calanus® Oil. – Det måtte prøves, forteller Jan Henry og legger til at han alltid har hatt omega-3 som en del av kostholdet sitt.

– Jeg har stor tro på at det er omega-3-tilskuddet jeg tar nå bidrar til å ta vare på helsen min

– Jeg og min mann har brukt Calanus Oil i syv år. Hver morgen starter med et glass sitronvann og fire kapsler, og dette er det eneste kosttilskuddet vi tar, forteller Irene.

– For oss betyr det mye at oljen er mye forsket på, høstet, utviklet og produsert i Norge, samt at produktet holder høy kvalitet.

– Jeg lever et aktivt liv og jobben min på NTNU i Trondheim er viktig for meg.

– Jeg er mye ute i naturen, danser zumba to til tre ganger i uka og tilbringer mest mulig tid sammen med familien min. En aktiv livsstil gjør at vi holder oss friske og i god form gjennom hele året.

– Jeg er glad for at Jan Henry ble så nysgjerrig på Calanus Oil den gangen for syv år siden. Nå er omega-3-tilskuddet blitt vår gode vane i hverdagen.

– Irene og Jan Henry Andersen, Trondheim.

 

Calanus® Oil inneholder essensielle omega-3-fettsyrer, vitamin D, antioksidanter og steroler. Oljens innhold bidrar til et sunt hjerte, normal muskelfunksjon og immunsystemet.

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.