En aktiv hverdag med Calanus® Oil

“Trening, et sunt kosthold og omega-3-olje fra ei lita raudåte gjør at jeg kan være aktiv og leve det livet jeg ønsker,” forteller Irene Tangstad Andersen fra Trondheim. For Irene og mannen Jan Henry har en daglig dose av raudåteoljen Calanus® Oil blitt en viktig del av hverdagsrutinene.

Irene (55) og mannen Jan Henry (59) bor i Trondheim og lever et aktivt liv med jobb, trening, barn og barnebarn. Jan Henry jobber som driftssjef i et eiendomsselskap og Irene som seniorkonsulent ved NTNU. Med seks barnebarn omkring seg som skaper glede, liv og røre er det viktig for Irene og Jan Henry å holde seg i form. “Jeg vil være ei aktiv bestemor, ei som kan delta i leken med dem,” sier Irene og blir varm i blikket.

Det er også en annen svært viktig grunn til at Irene trener jevnlig. “Som hjertesyk må jeg tenke på livsstilen min. Jeg trener fast, tenker over hva jeg spiser og sørger for å få i meg nok omega-3. Og mitt omega-3-tilskudd er det Jan Henry som har introdusert meg for,” forteller Irene.

Bilde av dame og mann som går tur

For noen år tilbake kom nemlig Jan Henry over en forskningsartikkel fra Calanus AS som gjorde at han ville finne ut mer om omega-3-tilskuddet Calanus® Oil fra Nord-Norge. “Jeg likte at det var et kortreist og rent produkt. Det måtte prøves,” forteller Jan Henry og legger til at han alltid har hatt omega-3 som en del av kostholdet sitt. “Jeg har stor tro på at det er omega-3-tilskuddet jeg tar nå som gjør at jeg sjelden eller aldri er syk.”

Livsstilsendringene, treningen og Calanus® Oil har gitt god effekt på Irenes hjertehelse, noe som viser seg ved at hun har fått et økt oksygenopptak, bedre treningskapasitet og mer overskudd i hverdagen. I tillegg gjorde en annen overraskende helseeffekt seg gjeldende etter at hun begynte å ta Calanus® Oil. “Jeg har vært plaget med psoriasis i mange år, og i perioder ganske alvorlig plaget. Etter at jeg begynte med Calanus® Oil har psoriasisen mer eller mindre blitt borte.

“Calanus® Oil er naturlig og kortreist og har verken vært gjennom andre dyr eller gjennom lange raffineringsprosesser. Det er ren omega-3 rett fra havet,” beskriver Irene engasjert. “Jeg er glad for at Jan Henry ble så nysgjerrig på Calanus® Oil den gangen for åtte år siden. Nå er omega-3-tilskuddet blitt vår gode vane.”