Føler det hjalp mot betennelser

Ellen Davidsen

“En hyttenabo anbefalte meg å prøve Calanus® Oil. Han ga meg en prøvepakning og sa at dette var et kosttilskudd som hadde hjulpet ham mye. Han sa videre at dette var et produkt laget på olje fra raudåte. Dette er et lite krepsdyr og lever av sjø-planter. I tillegg ligger det langt nede på næringskjeden. Da ble min interesse vekket. Jeg tenkte umiddelbart på at produktet inneholder lite giftstoffer på grunn av sin «lave rang». I ettertid har jeg fått bekreftet at min antagelse er riktig.

Jeg har problemer med stive muskler og ledd. Derfor har jeg alltid tatt tran i vintermånedene. Årsaken til at jeg ville prøve Calanus® Oil var nettopp å finne ut om det kunne ha noen positiv effekt på meg. Etter et par uker merket jeg at muskulaturen fungerte tilnærmet normalt igjen og jeg mener dette har sammenheng med Calanus® Oil*.

En annen plage jeg har er psoriasis. Den kan være veldig aggressiv og gjør at jeg får blemmer og sår på hender og føtter. Til tider er det så ille at der er vanskelig å ta på sko, og det er svært smertefullt. Ettersom omega-3 er kjent for å dempe betennelser gjennom å fortrenge omega-6, og Calanus® Oil er en veldig potent og naturlig omega-3-olje, tenkte jeg at det kanskje kunne gi et positivt bidrag, noe jeg også synes det har gjort.”

Ellen Davidsen, Sortland

*Vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *