Bedre restitusjon med Calanus® Oil

Mann som holder ei eske med Calanus Oil

“Jeg har vært aktiv og treningsglad hele livet,” forteller Keven Vottestad fra Myre i Vesterålen. “Ettersom jeg ble eldre merket jeg at kroppen brukte lengre tid på å restituere seg etter trening. Men så begynte jeg å ta Calanus® Oil.”

Keven Vottestad (45) jobber som prosjektleder i Egga Utvikling, et selskap som bidrar med forretningsutvikling i Vesterålen. “Vesterålen har stort potensiale for vekst og utvikling. Jobben som prosjektleder er spennende og variert,” forteller Keven.

Vesterålen har ikke bare et spennende næringsliv, men også aktive idrettsmiljø og optimale forhold for friluftsaktiviteter. Keven bruker mye av fritida si ute, på trening og driver med flere idretter. “Jeg har drevet med fotball, volleyball og ski helt siden jeg var ungdom. Nå følger jeg også barna mine på disse aktivitetene,” forteller han med et smil.

Det er viktig å trene styrke og å trene variert.

“Det er viktig å trene styrke og å trene variert,” påpeker Keven og forteller ivrig om sin egen ungdomstid med renn, turneringer og kamper og ikke minst de harde treningsøktene. “Vi kunne trene hardt i lengre perioder og kroppen holdt.” Ettersom årene gikk kunne Keven likevel konstatere at en voksen kropp forholdt seg noe annerledes til harde treningsøkter.

“Kroppen brukte lengre tid på å komme seg og jeg måtte legge inn lengre restitusjonsperioder enn jeg egentlig ønska,” beskriver Keven. “Men etter at jeg begynte med Calanus® Oil kunne jeg overrasket konstatere at restitusjonsperiodene ble kortere. Plagene i korsryggen forsvant også og muskelsmertene slapp taket. Jeg kan ikke annet enn å “skylde på” omega-3-tilskuddet jeg tar,” ler Keven.

“Nå kan jeg trene så hardt jeg ønsker og ha en aktiv og god hverdag. Jeg vil anbefale andre på min alder å ta Calanus® Oil for å forebygge skader ved trening og ikke minst for å forebygge god helse.”
Keven Vottestad (45)

Calanus® Oil er et rent og naturlig marint kosttilskudd som er utvunnet fra hoppekrepsarten raudåte (calanus finmarchichus). Raudåte inneholder en unik sammensetning av omega-3-fettsyrer, deriblant EPA, DHA, stearidonsyre og ketolinsyre. Fettsyrene bidrar til at cellene i kroppen vår fungerer som de skal og har i tillegg en betennelsesdempende effekt.

Calanus® Oil er et helårlig kosttilskudd for alle som ønsker å sikre tilførselen av omega-3-fettsyrer i kosten, men også forebygge betennelser, ledd- og muskelsmerter i forbindelse med trening. Calanus® Oil er godkjent av Informed Sport.