Fikk betydelig bedret form

“Jeg er 62 år og har i flere år hatt store utfordringer med høyt blodtrykk og diabetes 2. I tillegg har jeg hatt en vektøkning gjennom flere år. Etter at vekten nådde 150 kg sa jeg selv stopp. Begynte å orientere meg om slankeoperasjon og fikk innvilget oppfølging gjennom to år, før en eventuell operasjon kunne foretas. Under denne oppfølgingen, både gjennom ernæringsfysiolog, diabetessykepleier og leger, innså jeg snart at dette ikke var noen quick fix. Man måtte selv ta grep.

Calanus® Oil fanget min interesse av to grunner. For det første hadde de et samarbeid med Universitetssykehuset i Tromsø med gode resultat. For det andre hevdet de at Calanus® Oil bidro til mer energi i hverdagen. Det siste var viktig med tanke på vektreduksjon.

Jeg begynte med 2 kapsler Calanus® Oil hver dag, og har fortsatt med det. Det tok bare noen uker før jeg merket betydelig bedring i formen. Når man et så overvektig som jeg var, merker man raskt når kroppen begynner å fungere optimalt igjen. Jeg ble ganske overrasket da bukfettet minket så fort etter oppstart. Med endring av kost og trening var resultatet merkbart bedre. Etter hvert gikk vekten sakte men sikkert ned, i dag har jeg kvittet meg med 40 kg. Og jeg stopper ikke der.

Jeg er i dag i mitt livs form. Slankeoperasjonen er blitt avbestilt, og jeg fortsetter å bruke Calanus® Oil daglig. Jeg tror det var det som fikk puffet meg i gang, og jeg ser frem til flere aktive år fremover.
Jeg er skeptisk til mye av det som vi får servert av både naturprodukter og vidunderkost, men er glad Calanus Helse henviste til seriøs forskning og resultater. Det gjorde at jeg fattet håp. Jeg har ingen problemer med å anbefale Calanus® Oil til andre.”

– Arne Andersen Bäckström fra Ålesund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *