Første gang hun registrere positiv reaksjon av et omega-3 tilskudd

Anne-Marit Sletbakken - positiv reaksjon

“Jeg fikk anbefalt å bruke Calanus® Oil av min datter som jobber i bedriften. Jeg har alltid vært slank og fokusert lite på hva jeg spiser, drikker helmelk, godt med smør på skiva og spiser det jeg har lyst på. Min datter bekymret seg for “innvendig fett” som kan legge seg i blodårer og føre til hjerteproblemer. Jeg har brukt Calanus® Oil i ca. to år, og fått sterke negler som ikke brekker eller fliser seg som de gjorde tidligere.

Jeg har gjennom livet prøvd forskjellige kosttilskudd, det er første gang jeg registrerer positiv reaksjon! Da tror jeg at det virker bra på andre funksjoner i kroppen også.

Jeg er godt fornøyd med Calanus® Oil!”

Anne-Marit Sletbakken – Nøtterøy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *