Anbefaler Calanus® Oil på det varmeste

– Etter å ha tatt omega 3-kapsler fra forskjellige leverandører og en periode med tran, kom endelig Calanus Oil i salg.

– Jeg leste om dette nye omega 3-produktet i 2015, og tenkte at dette ville jeg prøve.

– Magen min er ganske følsom og andre omega-3-produkter førte til halsbrann og gulping av olje. Etter en tids bruk av Calanus Oil merket jeg at den irriterende halsbrannen og gulpingen av olje forsvant.

– Jeg har tro på at i tillegg til få tilført de riktige omega-3 fettsyrene, har Calanus Oil på hatt en gunstig virkning for meg.

– Jeg anbefaler dette kosttilskuddet på det varmeste!

– Aud Anne Hansen, Alsvåg

Calanus® Oil inneholder essensielle omega-3-fettsyrer, vitamin D, antioksidanter og steroler. Oljens innhold bidrar til et sunt hjerte, normal muskelfunksjon og bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon.

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *