66 år og blodtrykk som en konfirmant

Bilde av Torstein Låte - blodtrykk

Torstein kom over en annonse på Facebook for Calanus®Oil. Han leste seg opp litt, bestilte produktet og tok det i bruk.

– Jeg har lavt stoffskifte (hypotyreose) og bruker legemiddelet Levaxin sammen med Calanus®Oil. Jeg har også litt forhøyet blodtrykk, og bruker blodtrykksreduserende medisin sammen med Calanus®Oil. Jeg opplever ingen bivirkninger eller problemer rundt dette, forklarer Torstein.

– Etter en legekontroll og blodtrykkskontroll fikk jeg opplyst av legen min at jeg har blodtrykk som en trent konfirmant. Jeg er 66 år og veldig fornøyd med det, smiler han.
I tillegg til å bruke Calanus®Oil er Torstein blitt mer bevisst på kostholdet, og spiser spesielt mer fisk og grønnsaker. Han mosjonerer også en del.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *